Op weg naar een duurzame samenleving

Frederiksoord is één van de koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid (1818) en heeft dit jaar (2021) de status van Unesco Werelderfgoed verworven. Das mooi. Maar nog mooier is, dat er in dit aan de woeste grond onttrokken dorp, ook initiatieven worden ontwikkeld, die onze toekomst betreffen.

De startpagina van circulaireversnellers.nl

De ‘circulaire versnellers’ is één van deze nieuwe initiatieven. Twee bevlogen mensen die bedrijven en particulieren ondersteunen op weg naar een duurzame samenleving, waarbij circulaire economie als belangrijk middel wordt ingezet.

De startpagina van circulaireversnellers.nl

En ook hier is een één-pagina website voldoende om datgene waar circulaire versnellers voor staat, op het internet te etaleren. En om het niet al te zakelijk te doen over komen, is er gebruik gemaakt van een ietwat uitbundig lettertype voor de titels èn bonte kleuren voor de achtergrond.

De startpagina van circulaireversnellers.nl

Een hele lange pagina, dat wel, maar nog steeds supersnel. Ook al worden er op brede schermen forse afbeeldingen getoond. Dat kan alleen als je als websiteontwikkelaar weet waar je mee bezig bent.

site > www.circulaireversnellers.nl