Mag ik deze dans van u?

De tango wordt in Nederland al jarenlang passievol beoefend. Je struikelt bijna over de hoeveelheid scholen en docenten. Zo ook over het aantal websites waar de tango wordt gepromoot. Een regelrechte uitdaging om de presentatie van ‘Amor de Tango’ op het internet een eigen gezicht te geven.

Screenshot van webpagina www.amordetango.nl

Wat meteen opvalt zijn de kamerbrede banners met zorgvuldig gekozen afbeeldingen van dansende mannen en vrouwen. Oud en jong. Beginnende en gevorderde dansers bezig tijdens de lessen of salons van ‘Amor de Tango’. De intieme foto’s laten al duidelijk iets zien over de unieke aanpak.

Screenshot van de homepage van www.amordetango.nl

Deze specifieke insteek van ‘Amor de Tango’ komt letterlijk in beeld via de ondertitel van het logo: ‘Mindful Tango’. Met volle aandacht dansen. Met nadruk op ‘volle’. De keuze voor het zwierige lettertype spreekt voor zich.

Screenshot van de homepage van www.amordetango.nl

Op de homepage wordt de grote hoeveelheid aan informatie via zogenaamde ‘cards’ aangeboden. Met één of twee oogopslagen kan je het aanbod van o.a. de lessen en workshops overzien. En zo dus snel een keuze maken.

site > www.amordetango.nl