Inhoud en vorm gaan op deze nieuwe website 'hand in hand'

Meeuwenveen Accommodaties in Havelte was hard toe aan een nieuwe website. De gebouwen en sfeer van Meeuwenveen zijn in de laatste jaren zo veranderd dat de oude website daar geen recht meer aan deed. Daar is dus wat aan gedaan.

screenshot webpagina meeuwenveen.nl

Zoals een ‘responsive’ site hoort te werken, zijn alle onderdelen van de pagina’s ook op smalle schermen goed te bekijken èn te gebruiken. Niet onbelangrijk omdat op de site van Meeuwenveen een boekingsformulier wordt aangeboden. Veel van de aanvragen komen via deze route binnen. Zou het formulier op een smartphone niet goed functioneren, dan verlies je klanten.

screenshot webpagina meeuwenveen.nl

Er is heel veel aandacht uitgegaan naar met name de teksten. Meeuwenveen wilde in zoveel mogelijk echte mensentaal de bezoekers van de site aanspreken. Eerlijk en direct. Met zo hier en daar wat relativerende opmerkingen en een snufje humor. Stijlvol maar toch ook ‘basic’.

screenshot webpagina meeuwenveen.nl

Om het menu helemaal bovenin overzichtelijk te houden, kan je op verschillende manieren navigeren. Buiten het hoofdmenu om kan je op alle pagina’s via ‘knoppen’ en andere ‘linken’ naar specifieke informatie elders op de site. Surf ze!

site > www.meeuwenveen.nl