Inhoud en vorm gaan op deze nieuwe website 'hand in hand'

Meeuwenveen Accommodaties in Havelte was hard toe aan een nieuwe website. De gebouwen en sfeer van Meeuwenveen zijn in de laatste jaren zo veranderd dat de oude website daar geen recht meer aan deed. Daar is dus wat aan gedaan.

screenshot webpagina meeuwenveen.nl

Zoals een ‘responsive’ site hoort te werken, zijn alle onderdelen van de pagina’s ook op smalle schermen goed te bekijken èn te gebruiken. Niet onbelangijk want veel vragen en boekingen komen binnen via de telefoon en e-mails vanaf smartphones en tablets. Zouden de pagina’s op een smallere schermen niet goed functioneren, dan verlies je klanten.

screenshot webpagina meeuwenveen.nl

Er is heel veel aandacht uitgegaan naar met name de teksten. Meeuwenveen wilde in zoveel mogelijk echte mensentaal de bezoekers van de site aanspreken. Eerlijk en direct. Met zo hier en daar wat relativerende opmerkingen en een snufje humor. Stijlvol maar toch ook basaal.

screenshot webpagina meeuwenveen.nl

Buiten het hoofdmenu om kan je ook via ‘knoppen’ en andere ‘linken’ naar specifieke informatie elders op de site. Om een zo groot mogelijke dynamiek te genereren.

site > www.meeuwenveen.nl