Een natuurvoedingswinkel in Frederiksoord

Je bent op vakantie in de buurt van Frederiksoord en je wilt weten of er misschien in dit met een kleine 300 inwoners bevolkte dorp ook een natuurvoedingswinkel is. En, zo waar, via het internet vind je “Bij Els”, een natuurwinkel midden in het dorp.

Het is voor Els (de eigenaar) enorm belangrijk dat haar winkel op het internet gevonden kan worden. Frederiksoord en omgeving herbergt het hele jaar door veel toeristen, waarvan er steeds meer zijn overgegaan op het kopen en eten van biologische natuurvoedingsproducten. Deze groep vormt een belangrijk deel van de klantenkring die “Bij Els” boodschappen komt doen.

De website is, zoals alle sites die redfox ontwikkelt, gemaakt om de doelgroep zo goed mogelijk van dienst te zijn. Belangrijke informatie moet ogenblikkelijk te vinden zijn. De openingstijden staan prominent op de pagina; niet te missen. En het adres van de winkel is gelinkt met een voor iedereen bekende routeplanner.

“Bij Els” heeft een website die zelfs op 3G de teksten en afbeeldingen razendsnel tevoorschijn tovert. Alle informatie is in overzichtelijke porties verdeeld, zodat het lezen (scannen) van de pagina geen enkele moeite kost.

site > www.bijelsnatuurwinkel.nl