Kan ik de website zelf aanpassen?

Ja, want met Textpattern (Content Management Systeem) zijn (bijna) alle teksten en afbeeldingen te vervangen. Maar ook nieuwe pagina’s, inclusief afbeeldingen, zijn door dit systeem zelf aan te maken. Textpattern is flexibel en zeer gebruiksvriendelijk.

... meer weten?

Zijn de webpagina's gebruiksvriendelijk op alle media?

Ja, alle websites door redfox ontwikkeld zijn ‘responsive’. Dat betekent dat de webpagina’s ‘schalen’ naar gelang de media waarop de site bekeken wordt. De handigheid van de toegepaste techniek zit ‘m in het feit dat er slechts één website wordt ontwikkeld die vervolgens op alle soorten schermen functioneert.

... meer weten?

Is een één-pagina-website wellicht genoeg voor mijn bedrijf?

Dat zou best kunnen. Je komt de één-pagina websites op het internet ook steeds vaker tegen. Ze zijn met name uitstekend geschikt voor starters en/of ZZP’ers. Want tegenwoordig biedt één zo’n (lange) pagina meer dan genoeg ruimte voor flink wat informatie. Plus dat de kosten voor het ontwikkelen van zo’n website veel minder hoog zijn dan wanneer er meerdere secties dan wel pagina’s aangemaakt moeten worden.

... meer weten?

Hoe komt de site zo hoog mogelijk op de zoeklijst van Google?

Door Google blij te maken. En de zoekmachine wordt ‘happy’ als de website o.a. volgens bepaalde standaarden wordt ontwikkeld. De site moet zogenaamd ‘mobile friendly’ zijn. Daar zorgt redfox voor. Maar er zijn meer factoren die bepalen hoe Google de site indexeert.

... meer weten?

Waarom zijn de portfolio websites zo goedkoop?

Omdat een portfolio in principe met één pagina (homepage) en een aantal standaard componenten te ontwikkelen is. Eigenlijk staat alles al min of meer klaar; alleen moeten sommige zaken nog afgestemd worden met de wensen van de kunstenaar c.q. de opdrachtgever. Maar affiniteit en compassie met de doelgroep zelf speelt eveneens een rol; redfox is namelijk òòk beeldend kunstenaar.

... meer weten?

Hoe makkelijk of moeilijk is het om foto's op de site te publiceren?

Omdat afbeeldingen op websites ‘responsive’ moeten zijn, zit daar wel een verhaal aan vast. Want door de grote hoeveelheid aan verschillende media, is de bewerking en afhandeling van foto’s wel ingewikkelder geworden dan tot voor kort. Gelukkig wordt het e.e.a. voor een groot gedeelte door Textpattern (CMS) uit handen genomen.

... meer weten?