Een kleine 40 onderwijsinstellingen onder één paraplu

FOKOR is een groot, overkoepelend onderwijsorgaan in Rotterdam. De leden, alle 39 schoolbesturen in het basis- en voorgezet onderwijs, konden op de vorige site eigenlijk alleen maar bestanden downloaden. Veel meer was er niet te doen.

De nieuwe website van FOKOR

Nu is de site vooral een ‘portal’ geworden van belangrijk en actueel nieuws. Zowel lokaal als landelijk onderwijsbeleid wordt in beknopte artikelen aangekondigd en eventueel van commentaar voorzien. Maar ook publicaties van eigen initiatieven worden op de site gepresenteerd en kunnen in uitgebreide vorm ook als PDF’s gedownload worden.

De nieuwe website van FOKOR

Natuurlijk is de mogelijkheid benut om dat wat FOKOR te melden heeft, vensterbreed onder de aandacht te brengen. Met afbeeldingen van de laatste architectonische hoogstandjes aan de bovenkant van alle pagina’s wordt FOKOR een stevig Rotterdams profiel aangemeten. En op de homepage geven samenvattingen een overzicht waar op de site meer informatie te vinden is.

De nieuwe website van FOKOR

Er is verder weinig afleiding te vinden op de nieuwe website. De boodschap is duidelijk. Rotterdamse scholen werken hard en gedegen aan goed onderwijs voor alle leerlingen. En de nieuwe website is de digitale spreekbuis geworden.

site > www.fokor.nl